Artykuły i poradniki Bufet Surf&Turf:
Szparagowe królestwo w Radisson Blu Hotel Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
W maju w bufecie Surf&Turf krakowskiego hotelu Radisson Blu serwowane będą szparagi. Te niezwykle zdrowe warzywa smakują wspaniale w towarzystwie mięs, ryb, z sosem, grillowane, smażone czy gotowane – Stanisław Bobowski Szef Kuchni Radisson Blu Hotel Kraków przyrządzi je na wszystkie najsmaczniejsze sposoby.
Pałac Smoka, czyli Chiński Nowy Rok w Radisson Blu Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
W tym roku, w dniu 23 stycznia, Chińczycy będą obchodzili Chiński Nowy Rok i powitają tym samym Rok Smoka. Dlatego restauracja Milk&Co, mieszcząca się w hotelu Radisson Blu Kraków, właśnie w styczniu zaprasza na chiński bufet Surf&Turf.
Kulinarna sztuka Chin w Radisson Blu Hotel, Kraków
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
We czwartek 3 lutego Chińczycy powitali swój Nowy Rok – rok królika. Tego samego dnia Hotel Radisson Blu w Krakowie otworzył chiński bufet Surf&Turf. Gong Bao, Yo Xang, sajgonki i inne smakowitości przyrządzają tu w lutym Xu Xi – Szef Kuchni z Chin oraz Piotr Pabisiak – Szef Kuchni hotelu Radisson Blu.
Strona: 1